Van den Berkmortel investeert in Samsung SMEC PL1600 CNC Draaimachine

,
SMEC PL1600 Van den Berkmortel

De tweede week na de Technishow was het dan zover. Humacs Krabbendam B.V. mocht de eerste SMEC CNC-draaimachine met Siemens besturing in Nederland uitleveren aan Metaaldraaierij J. van den Berkmortel te Someren. In nauwe samenwerking met Siemens Nederland B.V. hebben we dit project uitgevoerd. Inmiddels draait de SMEC PL1600 alweer 4 weken naar volle tevredenheid.

Metaaldraaierij J. van den Berkmortel is een toeleveringsbedrijf voor zowel CNC-draaien als CNC-frezen. De werkzaamheden variëren van kleine tot middelgrote series waarbij geen enkele materiaalsoort geschuwd wordt.

De geleverde machine is in het bezit van een automatische deur, automatische toolpresetter, aangedreven gereedschap en uiteraard de Siemens 828D besturing met ShopTurn! De 11 kW hoofdmotor heeft een toerental van 6.000 rpm en de turret is van het type BMT-45. De kleinste telg uit de SMEC serie, maar met grootse specificaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J. van den Berkmortel, Half Elfje 19, 5711 ES te Someren. Tel. 0493-471120.