Naast SMEC nu ook Fanuc voor Van den Berkmortel

, , ,
Fanuc Robodrill voor Van Den Berkmortel

Naast een aantal SMEC CNC machines, heeft Metaaldraaierij Van Den Berkmortel nu ook een Fanuc Robodrill staan in Someren

Begin dit jaar leverde Humacs Krabbendam BV een Fanuc Robodrill D21SiB5 aan Metaaldraaierij Van Den Berkmortel in Someren.

Fanuc Robodrill D21SiB5

Bij Humacs Krabbendam wordt iedere klant enorm gewaardeerd, maar Metaaldraaierij Van Den Berkmortel is voor hen speciaal. Van Den Berkmortel is namelijk de eerste klant die bij Humacs Krabbendam een SMEC draaimachine aanschafte, dit was in 2016. Dit is zo goed bevallen door Van Den Berkmortel, dat er sindsdien een heel aantal SMEC CNC machines volgden. Humacs Krabbendam is Van Den Berkmortel daarom erg dankbaar voor het gestelde vertrouwen.

Dit keer koos meneer Van Den Berkmortel voor een Fanuc Robodrill D21SiB5. Een dermate compacte machine, dat er op de plaats van één machine zelfs twee geïnstalleerd zouden kunnen worden. Hier is door Van Den Berkmortel al rekening mee gehouden voor de toekomst.

Humacs Krabbendam feliciteert de firma Van Den Berkmortel met de nieuwste aanwinst, en ziet uit naar een mooie verdere samenwerking.

Van Den Berkmortel Fanuc Robodrill