Humacs Krabbendam dealer van Velum Protection filters

,
Humacs Krabbendam dealer Velum filters

Onze service engineers komen tijdens hun werkzaamheden regelmatig ernstige vervuiling tegen binnen in de machines. Met name de elektronische componenten die zich hier bevinden, hebben daar onder te lijden. Daar heeft Humacs Krabbendam nu een oplossing voor!

Humacs Krabbendam heeft dé oplossing tegen vervuiling van de elektronische componenten in de machines. De filters van Velum beschermen de binnenkant van de machine tegen vervuiling van buitenaf. Dit bevorderd de levensduur van alle interne componenten.

De Velum Protection filters zijn ontworpen en gemaakt om elektrische en elektronische apparatuur voor industriële productiefaciliteiten, compressoren en elektromotoren te beschermen tegen olieachtige nevel en stoffen. Door deze laatste factoren kunnen interne componenten (sneller) defect raken.

DESIGNED FOR EVERY NEED

Velum Protection

De oplossing ontworpen voor gereedschapsmachines, industriële automatisering, recyclingmachines, industriële printers en computers, houtbewerkingsmachines, pc’s, verpakkingsmachines voor de voedings-, chemische, farmaceutische en textielindustrie, industriële koelsystemen, robots en CNC-machines.

Velum Air

De specifieke oplossing voor compressoren, koelsystemen en warmtewisselaars dankzij een dikkere stof met minder porositeit dan Velum. Stof ontworpen om een betere luchtstroom te garanderen en oververhitting te voorkomen.

Velum Motor

De perfecte oplossing voor de bescherming van elektromotoren. Met gepatenteerd systeem, herbruikbare polypropyleen houder en polyester filter toepasbaar op de ventilator van elk type elektromotor.


Meer informatie?

Binnenkort is er meer informatie te vinden op onze website. Maar vraag uw service engineer van Humacs Krabbendam naar de mogelijkheden voor uw machines, of vraag informatie aan via onderstaand formulier.

    * verplichte velden