Humacs Krabbendam naar AMB Stuttgart

, , , , , , , , ,
HK op AMB Stuttgart

In week 37 vindt de AMB, de internationale beurs van de metaalindustrie, plaats in Stuttgart, en Humacs Krabbendam zal er ook zijn!

Van 13 tot en met 17 september 2022 vindt de AMB in Stuttgart weer plaats, in Messe Stuttgart. Gedurende drie van deze dagen zullen een aantal van ons zich begeven in de 10 beurshallen van Messe Stuttgart, om onze Nederlandse klant te woord te staan namens de machinemerken die wij vertegenwoordigen.

Van dinsdag 13 september tot en met donderdag 15 september zal Humacs Krabbendam aanwezig zijn op de AMB. Niet met een eigen stand, maar verdeeld over de hallen waar onze merken hun stand hebben gevestigd. Waar zijn wij dan zoal te vinden?:

  • FANUC hal 6, stand 6B51
  • SMEC (WSF Werkzeugmaschinen) hal 10, stand 10C55
  • Kitamura hal 10, stand 10B41.1
  • RoboJob hal 6, stand 6C46
  • EDEL hal 9, stand 9A51

Indien u ons graag wil spreken, kunt u ons natuurlijk op de gewenste stand opzoeken. Mochten wij niet ter plaatse zijn, neem dan gerust contact op met een van onze vertegenwoordigers, om een afspraak te maken.

We zien u daar graag!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar Stuttgart af te reizen, dan nodigen wij u van harte uit onze stand op de METAVAK in Gorinchem te komen bezoeken in oktober dit jaar.


Nomura DS