Humacs Krabbendam vertegenwoordigt Rema Control

,

Humacs Krabbendam heeft de vertegenwoordiging verworven van Rema Control. Deze Italiaanse machinefabrikant produceert verticale bewerkingscentra met bewegende kolom, 5-assige bewerkingscentra, zware freesbanken en verticale bewerkingscentra met draaitafels in de tafel, alsmede de bijbehorende automatisering. Deze machines vinden hun toepassing met name in de aerospace, matrijzenbouw, automotive, algemene machinebouw en energie-industrie.

Humacs Krabbendam presenteerde het nieuwe dealerschap op METAVAK. Op bescheiden wijze, alleen met een banner met wat afbeeldingen van machines, omdat het nieuws vers van de pers was. “Rema Control is een mooie uitbreiding van ons pakket”, zegt Bert Versteeg van Humacs Krabbendam. “Ze produceren een interessante lijn voor het bewerken van grotere werkstukken, bijvoorbeeld voor het nabewerken van gelaste constructies. Daarvoor hadden we eigenlijk nog niets. Ze gaan daarmee zelfs tot 8 meter. Een sterk punt is dat op klantenwens ook aanpassingen op de standaard machines kunnen worden gemaakt. Er zit een grote afdeling engineering achter.”

Techniek staat voorop
Versteeg vervolgt: “Rema Control past heel goed bij ons. Het is geen enorm grote fabrikant, maar wel een fabrikant die volledig gaat voor de techniek. Zij hebben gezocht naar een partner die bij hen past. Op de TechniShow zijn ze al bij ons wezen kijken, daarna zijn wij ook in hun fabriek in Italië geweest. We hebben een technische klik.” Humacs Krabbendam is leverancier van CNC machines van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is ook reeds officieel dealer van Fanuc Robodrill en Fanuc Robocut, SMEC, Kitamura, Macro Micro en Nomura DS. De in Nieuwleusen gevestigde machineleverancier verzorgt daarnaast ook automatisering, service, onderdelen en onderhoud aan CNC machines.

Bron: MetaalNieuws