Volgende week is het al zover! Humacs Krabbendam zet haar deuren open op dinsdag 10 mei, woensdag 11 mei en donderdag 12 mei. Komt u ook?

Het Open Huis vindt plaats van 13:00 uur tot 18:00 uur. U bent van harte uitgenodigd ons mooie pand te bezichtigen aan De Grift 35 in Nieuwleusen. Laat u ons even weten of wij u op een van deze dagen zullen zien?

Naast dat wij trots zijn ons bedrijfspand eindelijk aan u open te mogen stellen, na ruim twee jaar sinds de oplevering, tonen wij er ook verschillende machines van onze merken in de showroom. Daarnaast worden er iedere dag kennissessies georganiseerd door verschillende gastsprekers, van zo’n 20-30 minuten. Hieronder vindt u een korte toelichting van de thema’s die worden behandeld, interessant en zeker de moeite waard om bij aan te sluiten! Mocht u geïnteresseerd zijn, laat het hier weten, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kennissessies

“Nauwkeurigheid in de maak” – dhr. G. Dijk (Dijk Consults)

Gert Dijk is een onafhankelijke expert op het gebied van geometrische keuringen van CNC machines. Hij zal u meenemen in de procesbeheersing en maaknauwkeurigheid van CNC machines als kritische succesfactor. Met zijn jarenlange praktijkervaring zal hij wat van zijn exclusieve kennis met u gaan delen.

Wanneer? Dinsdag 10 mei
Hoe laat? 13:30 uur en 15:30 uur

“Efficiëntie in verspaning” – dhr. J. Thiele (CNC Totaal)

Jeroen Thiele is de oprichter van CNC Totaal, en helpt verspanende bedrijven met de optimalisatie van de productie van het machinepark. In zijn kennissessie legt hij een mooie casus voor, waar verschillende aspecten als kennis, materialen en partijen, samen zorgen voor een verbluffend resultaat in efficiëntieverhoging.

Wanneer? Woensdag 11 mei
Hoe laat? 13:30 uur en 15:30 uur

“Voordelen van automatisering” – dhr. B. Vercruysse / dhr. N. Raes (RoboJob)

RoboJob, partner van Humacs Krabbendam in automatisering van (bestaande) machines, zal u alles vertellen over de voordelen van automatisering. Wist u bijvoorbeeld dat er gemiddeld slecht 1560 uur verspaand wordt op een machines, tegenover 8766 uur dat er in een jaar zit? Met automatisering valt hier heel wat winst te behalen. Hoe dit wordt gedaan legt Bart Vercruysse / Nick Raes u graag uit.

Wanneer? Donderdag 12 mei
Hoe laat? 13:30 uur en 15:30 uur

Meld u aan via deze link om bij een kennissessie aanwezig te zijn.

Graag tot dan!